Bulgarian

Здравейте.

Европейската автобусна обиколка ще мине през много части на Европа.

Носим едно послание на надежда и друго на предупреждение. В публикациите ни можете да видите картина на приближаваща се страшна буря. Това е метафора за предстоящите репресии. Те идват под различни форми. И тази буря е вече на хризонта.

Ние живеем заедно в общности по целият свят. Под общност разбираме отделни хора и семейства, които живеят взаимно, споделяйки всичко общо.Точно като живота на първите ученици на Исус, описан и Библията (Деяния, гл. 2 и 4). Това е възможно единствено, защото сме се получили същото послание. Следователно сме получили същата любов. Това е Божията любов.

Автобусите ще обилолят различни градове. Конкретните места ще бъдат разкрити с течение на времето, когато хората ни посрещнат и ни приемат в своите имоти. От всеки лагер ще пътуваме до близките градове, ще танцуваме, ще раздаваме публикации и ще говорим с хората.

Надяваме се, че това послание ще достигне сърцето ви и ще дойдете да ни видите в лагера за да поговорим повече. След това, може би, ще поискате да посетите някоя от нашите общности и също да станете ученик.

Freepaper

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

More
    Scroll to Top