Croatian

Zdravo.
Europska autobusna turneja obići će mnoga mjesta u Europi. Nosimo poruku nade i poruku upozorenja. Naše novine imaju sliku strašne oluje koja se približava. To je metafora za ugnjetavanje koje dolazi. Dolazi u mnogim oblicima. I uskoro dolazi.

Živimo zajedno u zajednicama diljem farme. Pod zajednicom mislimo na samce i obitelji koje žive zajedno, dijeleći sve zajedničke stvari. Živimo poput prvih Isusovih učenika, kao što možete pročitati u Djelima 2 i 4. To je moguće samo zato što smo poslušali isto evanđelje. Stoga nam je ista ljubav dana. To je Božja ljubav.

Turneja autobusom obilazit će razne gradove. Točna mjesta otkrit ćemo s vremenom, kako nas ljudi budu primali i ugostili na svojim imanjima. Iz svakog kampa ćemo putovati u obližnje gradove, plesati, dijeliti papire i razgovarati s ljudima.

Nadamo se da će ova poruka progovoriti vašem srcu i da ćete doći u naš kamp da razgovaramo više. Onda, možda ćete htjeti doći posjetiti jednu od naših zajednica i također postati učenik.

Freepaper

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

More
    Scroll to Top