Dutch

Hallo.
De Europese busreis zal door veel plaatsen in Europa reizen. We dragen een boodschap van hoop en een boodschap van waarschuwing. Op onze kranten staat een afbeelding van een verschrikkelijke storm die nadert. Het is een metafoor voor de onderdrukking die op komst is. Die komt in vele vormen. En het komt snel.

We leven samen in gemeenschappen over de hele boerderij. Met gemeenschap bedoelen we alleenstaanden en gezinnen die samenleven en alle dingen met elkaar delen. We leven zoals de eerste discipelen van Jezus, zoals je in Handelingen 2 en 4 kunt lezen. Dit is alleen mogelijk omdat we aan hetzelfde evangelie gehoorzaamd hebben. Daarom is ons dezelfde liefde gegeven. Het is de liefde van God.

De busreis zal naar verschillende steden gaan. De exacte plaatsen zullen in de loop van de tijd bekend worden gemaakt, als mensen ons ontvangen en ons op hun landgoed ontvangen. Vanaf elke camping zullen we naar nabijgelegen steden reizen, waar we dansen, kranten uitdelen en met mensen praten.

Onze hoop is dat deze boodschap je hart zal aanspreken en dat je naar onze camping komt om verder te praten. Misschien wil je dan een van onze gemeenschappen bezoeken en ook een discipel worden.

Freepaper

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

More
    Scroll to Top