Hungarian

Helló.
Az európai buszos körút Európa számos pontján fog eljutni. A remény és a figyelmeztetés üzenetét visszük. Az újságjainkban egy szörnyű vihar közeledtének képe látható. Ez egy metafora a közelgő elnyomásra. Sokféle formában jön. És hamarosan eljön.

Közösségekben élünk együtt az egész farmon. A közösség alatt az együtt élő egyedülálló embereket és családokat értjük, akik minden közös dolgon osztoznak. Úgy élünk, mint Jézus első tanítványai, ahogyan azt az Apostolok Cselekedetei 2. és 4. könyvében olvashatjuk. Ez csak azért lehetséges, mert ugyanannak az evangéliumnak engedelmeskedtünk. Ezért ugyanaz a szeretet adatott nekünk. Ez az Isten szeretete.

A buszos túra különböző városokba fog eljutni. A pontos helyszíneket idővel fogjuk megtudni, ahogy az emberek befogadnak minket, és vendégül látnak minket a birtokaikon. Minden egyes táborhelyről beutazunk a közeli városokba, táncolunk, újságokat osztogatunk és beszélgetünk az emberekkel.

Reméljük, hogy ez az üzenet megszólítja majd a szíveteket, és hogy eljöttök a táborhelyünkre, hogy többet beszélgessünk. Aztán talán te is szeretnéd majd meglátogatni valamelyik közösségünket, és te is tanítványunk leszel.

Freepaper
More
    Scroll to Top