Romanian

Bună ziua.
Turul european cu autobuzul va trece prin multe locuri din Europa. Transmitem un mesaj de speranță și un mesaj de avertizare. Ziarele noastre au o imagine a unei furtuni teribile care se apropie. Este o metaforă pentru opresiunea care se apropie. Vine în multe forme. Și vine în curând.

Trăim împreună în comunitățile din întreaga fermă. Prin comunitate înțelegem persoane singure și familii care trăiesc împreună, împărțind toate lucrurile în comun. Trăim ca primii ucenici ai lui Isus, așa cum puteți citi în Faptele Apostolilor 2 și 4. Acest lucru este posibil doar pentru că am ascultat de aceeași Evanghelie. Prin urmare, aceeași dragoste ne-a fost dăruită. Este vorba de dragostea lui Dumnezeu.

Turul cu autobuzul se va deplasa în diferite orașe. Locurile exacte vor fi dezvăluite în timp, pe măsură ce oamenii ne vor primi și ne vor găzdui pe proprietățile lor. De la fiecare tabără, vom călători în orașele din apropiere, dansând, împărțind documente și vorbind cu oamenii.

Speranța noastră este ca acest mesaj să vă vorbească la inimă și să veniți în tabăra noastră pentru a vorbi mai mult. Apoi, poate că veți dori să veniți să vizitați una dintre comunitățile noastre și să deveniți și voi un ucenic.

Freepaper

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

More
    Scroll to Top