Serbian

Здраво.
Европска аутобуска турнеја ће вас одвести у многе делове Европе. Носимо поруку наде и упозорења. У нашим новинама можете видети слику приближавања страшне олује. То је метафора за надолазећу репресију. Долази у многим облицима. И ускоро долази.

Живимо заједно у заједницама широм фарме. Под заједницом подразумевамо самце и породице које живе заједно, деле све заједничко. Живимо као први Исусови ученици, као што читамо у Делима 2 и 4. Ово је могуће само зато што смо послушали исто јеванђеље. Стога нам је дата иста љубав. Ово је љубав Божија.

Аутобуска тура ће нас одвести у различите градове. На време ћемо знати тачне локације док нас људи дочекују и угошћују на својим имањима. Из сваког кампа путоваћемо у оближње градове, плесати, делити новине и разговарати са људима.

Надамо се да ће ова порука проговорити вашим срцима и да ћете доћи у наш камп да више разговарамо. Онда ћете можда желети да посетите неку од наших заједница и такође постанете ученик.

Freepaper

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

More
    Scroll to Top