Slovenian

Pozdravljeni.
Na evropski avtobusni ekskurziji boste obiskali številne dele Evrope. Prinašamo sporočilo upanja in opozorila. V naših časopisih lahko vidite sliko strašne nevihte, ki se približuje. To je prispodoba za prihajajočo represijo. Prihaja v različnih oblikah. In prihaja kmalu.

Živimo skupaj v skupnostih po vsej kmetiji. S skupnostjo mislimo na posameznike in družine, ki živijo skupaj in si delijo vse, kar jim je skupno. Živimo kot prvi Jezusovi učenci, kot beremo v Apostolskih delih 2 in 4. To je mogoče le zato, ker smo poslušni istemu evangeliju. Zato nam je bila dana ista ljubezen. To je Božja ljubezen.

Avtobusna tura nas bo popeljala v različna mesta. Natančne lokacije bomo izvedeli pravočasno, ko nas bodo ljudje sprejeli in gostili na svojih posestvih. Iz vsakega kampa bomo potovali v bližnja mesta, plesali, delili časopise in se pogovarjali z ljudmi.

Upamo, da bo to sporočilo spregovorilo vašim srcem in da boste prišli v naš kamp, da se pogovorimo še naprej. Potem boste morda želeli obiskati eno od naših skupnosti in tudi vi postati učenec.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

More
    Scroll to Top